2

Presedintele Republicii Belarus l-a felicitat pe Patriarhul Kirill (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Președintele Republicii Belarus, Aleksandr Lukașenko, i-a trimis o scrisoare de felicitare, de ziua de nastere (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii, Kirill, conform agentiei BelTA, care citeaza serviciul de presă al Președinției.

"Cei peste 1000 de ani de istorie comuna Rusia-Belarus, au fost inseparabil legati de Creștinism. Prin promovarea idealurilor de bunătate, umanitate, credință, speranță și iubire în societate, Biserica Ortodoxă Rasariteana a devenit o sursă de valori umaniste, far de patriotism și de răspundere civilă.

Apreciem eforturile Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii, Kirill, in promovarea pacii și intelegerii în societate, in dezvoltarea culturii, rezolvarea problemelor umanitare moderne", a remarcat șeful statului.

Președintele Republicii Belarus i-a mai urat Patriarhului Moscovei și al Întregii Rusii, Kirill, sănătate, pace și putere spirituală în nobila sa slujire.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.01807 sec - PID: 17620