2

Patriarhia Moscovei se așteaptă ca întâlnirea viitoare dintre Președintele rus Vladimir Putin si Papa Francisc, la Vatican (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), sa dea un impuls suplimentar relațiilor dintre ortodocși și catolici.

"Sperăm ca întâlnirea Președintelui Putin cu Papa sa contribuie la consolidarea relațiilor dintre Rusia și Vatican, precum și a relațiilor dintre Biserica Ortodoxă Rusă și Biserica Romano-Catolică", a declarat un purtător de cuvânt al Departamentului Patriarhiei Moscovei pentru Relații Bisericești Externe.

Aceasta va fi o intalnire a liderilor celor două state, a declarat purtătorul de cuvânt, adăugând că cele două Biserici au lucrat direct in abordarea mai multor probleme religioase.

 

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.00821 sec - PID: 28988