3

Papa Francisc spera in "punerea in valoare a numeroaselor beneficii pe care familia le aduce in creșterea economică, socială, culturală și morală a întregii comunități umane".

Papa a salutat începutul "Anului Internațional al Agriculturii Familiale", care este inaugurat astazi, de către Organizația Națiunilor Unite.

În timpul audienței generale din Piața Sfantul Petru, zilele trecute, acesta a marturisit ca spera ca această inițiativă "să ajute la evidențierea numeroaselor beneficii pe care familia le are in cadrul comunității umane".

Chiar și în domeniul muncii, "familia este un model de frăție, de experimentare a unitatii și de solidaritate între toți membrii săi, cu sensibilitate mai mare catre cel aflat la nevoie", a adăugat el.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
75
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03071 sec - PID: 8599