3

Programul tv japonez Travel Channel a realizat un film despre obiectivele turistice renumite din zona Haskovo a Bulgariei, conform LiveCamera media PRODUCTIONAccentul materialului cade asupra statuii Fecioarei Maria din Haskovo, precum și pe Mormantul Alexandrovo și pe Muzeul de Artă Тraca din Rodopii de Est.

Muzeul a fost construit, cu un grant de aproape 3 milioane de dolari de la guvernul japonez, și a fost deschis în 2009, de către prințul Akishino.

Mormântul Alexandrovo (foto: scena unei vanatori) se numara printre cele 100 de sit-uri turistice naționale din Bulgaria, fiind candidat pentru Lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

Filmul va fi difuzat în Japonia, incepand cu luna martie 2014. Travel Channel are peste 15 de milioane de telespectatori in tara, mai informeaza serviciul specializat LiveCamera media PRODUCTION, citand publicatia Novinite.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.0109 sec - PID: 6549