3

La reuniunea de toamna 2013, membrii Sfântului Sinod al Episcopilor Bisericii Ortodoxe din America au aprobat și emis o revizuire a politicii privind standardele și procedurile legate de comportamentul sexual, cu scopul de a oferi un mediu sigur și sănătos pentru toți credincioșii.

Astfel, acestia au publicat politicile, standardele și procedurile Bisericii Ortodoxe din America cu privire la comportamentul sexual, un rezumat și lista de verificare a responsabilităților și procedurilor, precum și un formular de Raport Anual Parohial de Conformitate.

De asemenea, acestia au mai publicat informații cu privire la Serviciul OCA de Revizuire a Acuzațiilor privind Comportamentul Sexual [ORSMA]. Serviciul in cauza se afla sub autoritatea Sfântului Sinod și este prezidat de Cancelarul Bisericii.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
75
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.03668 sec - PID: 8621