3

Intalnire intre Papa si Primul-Ministru al Bosniei si Hertegovinei (loco.lonews)

Publicat în urmă cu 4 ani, în /d/lonews, de lacasuriortodoxe

Papa Francisc s-a întâlnit ieri cu Vjekoslav Bevanda, Primul-Ministru al Bosniei și Herțegovinei. O declarație Vaticanului arata ca s-au purtat "discutii colocviale" și "un schimb de opinii cu privire la situația actuală din Bosnia și Herțegovina".

Papa și Primul-Ministru au vorbit despre "principalele obiective curente" ale țării, in eforturile de "promovare a unei societati tot mai deschise, cu respectarea drepturilor tuturor cetățenilor, și provocările cu care trebuie să se confrunte, ca urmare a crizei economice actuale".

"A mai fost exprimata satisfactia cu privire la bunele relații bilaterale existente, pentru care acordul de baza din 2006 este o expresie importantă, promovarea colaborării între Biserică și stat pentru binele comun și dezvoltarea țării", a continuat declarația.

"În timpul conversației, s-au mentionat, de asemenea, diverse aspecte legate de punerea în aplicare a acordului menționat anterior, precum și contribuția catolicilor în societate".

Bosnia-Herzegovina a stabilit relații diplomatice cu Vaticanul în august 1992.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori
Online
218
pe acest site
Marchează între favoritele tale
LONews

π 0.02986 sec - PID: 14392