2

Membrul Dumei de Stat Ruse, Elena Mizulina, a fost insultat de către activiștii comunității LGBT, ieri, la conferința Viitorul Relatiilor de Familie, din Leipzig.
Mizulina, președinte al Comitetului Dumei privind Familia, Femeile și Copiii (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), a declarat ca ea "și alți câțiva delegați ruși, au fost lezati ca urmare a acțiunilor protestatarilor pentru drepturile homosexualilor". Mizulina a declarat că "un război ideologic" este, în prezent, în curs de desfasurare împotriva Rusiei, din cauza unei "mici și nesemnificative legi".

Imediat dupa aceasta, Elena Mizulina a vorbit pentru radioul Vocea Rusiei, pe marginea incidentului:
   "- Acesta este un forum internațional, în apărarea tipului tradițional de familie, cu mai mult de 500 de participanți. Printre inițiatorii acestui forum, au fost Institutul Rus al Democrației, condus de Natalya Narochnitskaya, și mai multe organizații publice germane. Forumul este foarte interesant, dar a fost umbrit de un incident. Când am intrat în clădire, un grup de reprezentanți ai minorităților sexuale au încercat să ne blocheze drumul. Noi doar am trecut printre ei, fără a încerca sa intram in vreun fel in conflict.
   - Au folosit forța, împotriva dumneavoastra?
   - Nu, cu excepția unei singure persoane (…), un tânăr, care părea foarte supărat. El a lovit-o pe doamna Narochnitskaya și m-a lovit la picior. Nimic teribil, dar, desigur, nu foarte plăcut.
   - În afară de acest incident, este totul O.K.?
   - Da, forumul se tine. Nu avem de gând să reacționam la această provocare. Nu vrem să acționam ca niște "luptători pentru drepturile minorităților sexuale", care se folosesc de fiecare pretext pentru a se plânge ca homofobii aproape i-au ucis, cu toate că ceea ce au provocat a fost doar o zgârietură microscopica. Dacă colegii noștri germani, care au văzut atacul acestui om asupra noastra, nu ar fi fost atât de alarmati, exagerand amenințarea, noi nici nu am fi menționat acest incident.
   - Dar, totul este calm, acum?
   - Destul de calm. Acest forum este în curs de desfășurare și se discuta lucruri foarte interesante. Cred că nimic nu ne va mai împiedica sa lucram", s-a precizat in interviul acordat radioului Vocea Rusiei.

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element lista 1
* element lista 2
* element lista 3
  • element lista 1
  • element lista 2
  • element lista 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

π 0.015 sec - PID: 17848