13

Un pastor crestin și trei membri ai congregației sale au fost spitalizați, după ce o mulțime a atacat un cămin creștin, în districtul Mannar, din Sri Lanka.

Creștinii s-au adunat intr-o casă din satul Madu, pentru o întâlnire cu poliția, urmand sa dicute cu aceasta despre amenințările facute la adresa crestinilor care participasera la o întâlnire de rugăciune, acolo, în ziua precedentă.

In timp ce crestinii asteptau politia, aproximativ 150 de săteni au înconjurat casa și au început să ii loveasca. Aproape 40 de persoane au patruns in casa, l-au batut pe pastor pana la inconștienta și au atacat alți creștini. Poliția a sosit doar dupa ce a fugit multimea.

Între timp, în cartierul Kandy, o femeie creștină a fost spitalizata, la două zile după ce a fost atacata brutal de o mulțime, pentru ca se ruga cu o familie. Ea a fost ulterior acuzata de "convertire fortata". Aproximativ 25 de persoane, printre care se aflau si cinci calugari budisti, au percheziționat casa din Waththegama, i-au batut pe creștinii prezenți și au târât-o afara pe femeie, la templul satului. Acolo, ea a fost bombardată cu apă, abuzata verbal, parțial strangulata și amenințata cu moartea dacă va mai intra din nou in sat, conform Release International.

 

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
145
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.10475 sec - PID: 8670