8

Parc cu plante biblice in Moscova (video)

Publicat în urmă cu 4 ani, în Lonews, de lacasuriortodoxe

Primul parc care contine plantele menționate în Biblie va fi infiintat în apropiere de Parcul Sfanta Treime din districtul moscovit Lefortovo.

Proiectul va costa aproximativ 20 de milioane de ruble. Parcul va ocupa 0,5 hectare. Pana la 120 de plante menționate în Sfânta Scriptură vor fi prezentate in noul parc, conform publicatiei Vecernaia Moskva.

"Avem nevoie de sprijin din partea autorităților, pentru a reusi ca planul sa devina realitate. Un singur astfel de parc mai exista in lume, iar acesta este situat în Israel, fiind numit Neot Kedumim (vezi video)", a declarat designerul proiectului, vice-presedinte al Uniunii Arhitectilor din Moscova, Igor Voskresensky.

Parcul va include, insa, doar acei copaci, arbusti si flori, care pot supraviețui și crește în climatul local.

"Vor exista un stejar, un frasin, un mesteacan, narcise, trandafiri – un simbol al Mantuitorului Iisus Hristos, crini – un simbol al Sfintei Fecioare, o salcie – substitut pentru palmier", explică Voskresensky. 

"Iar pentru a exista si plantele care sunt menționate în Biblie, dar care nu pot crește în climatul nostru, acestea vor fi inlocuite de copii realizate din bronz".

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
81
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.19496 sec - PID: 23394