11

Patriarhul Ecumenic Bartolomeu se afla in Atena

Publicat în urmă cu 4 ani, în Lonews, de lacasuriortodoxe

Patriarhul Ecumenic Bartolomeu a sosit luni la Atena, pentru a participa la evenimentele legate de restaurarea a 40 de monumente din cimitirul Sisli din Istanbul. Bartolomeu va rămâne în Grecia până vineri. 

Astazi, Patriarhul Ecumenic se întâlneste cu Arhiepiscopul Atenei și al intregii Grecii, Ieronim. La șase după-amiaza, Patriarhul va participa la proiecția filmului "Atunci mor mortii, când acestia sunt uitati", care vorbeste despre cimitirul Sisli, la Colegiul din Atena. Evenimentul va avea loc sub auspiciile Patriarhiei Ecumenice de Constantinopol și Ministerului Grec al Culturii. 

Diseara, acesta va mai deschide congresul internațional al mediului, la Teatrul Herod Atticus, un eveniment organizat de Fundatia de cercetare biomedicala din Academia din Atena, urmat de un concert al celebrului tenor grec Mario Frangoulis. 

Maine, Patriarhul Bartolomeu va vizita insula Hydra, unde printr-o decizie unanimă a Consiliului Local, acesta va deveni Cetățean de Onoare. 

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
116
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.14721 sec - PID: 19402