8

La aceasta ora, s-a incheiat şedinţa de lucru a Permanenţei Consiliului Eparhial al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, prezidata de catre Preasfinţitului Părinte Episcop Vincenţiu.

Printre hotararile Permanenţei Consiliului Eparhial, s-a numarat si aprobarea "măsurilor organizatorice, pentru buna desfășurare a manifestărilor din data de 29 iunie 2014".

Din cate se stie deja, data amintita este una speciala pentru Biserica Ortodoxa Romana, aceasta marcand "5 ani de la întronizarea Preasfințitului Părinte Vincențiu în scaunul de arhipăstor în Episcopia Sloboziei și Călărașilor", dupa cum ne informeaza reprezentantul media al Episcopiei, Arhidiacon Silviu Nicusor Dascalu.

Manifestarile din data de 29 iunie 2014 vor fi transmise in direct de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, in programul TV propriu si in Reteaua web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
60
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.15601 sec - PID: 17371