6

Meci de cricket intre catolici si anglicani

Publicat în urmă cu 4 ani, în Lonews, de lacasuriortodoxe

Conform radioului Vaticanului, printre numeroasele probleme teologice și provocări practice pe care Arhiepiscopul anglican de Canterbury, Justin Welby, le-a discutat în cele două zile de întâlniri care au avut loc la Vatican, in această săptămână, a existat si un subiect mai ciudat: cricketul.

Duminică dimineața, liderul anglican s-a întâlnit cu recentul format Club de Cricket Sfantul Petru, care a provocat o echipă a Bisericii Angliei la un meci programat să aibă loc în septembrie.

Consiliul pentru Cultura al Vaticanului este foarte dornic sa încurajeze toate tipurile de inițiative sportive care promovează valorile spirituale și etice în rândul publicului. 

Meciul din septembrie va strange o suma de bani, destinata sprijinirii unei inițiative ecumenice și interreligioase de combatere a flagelului sclaviei și traficului de ființe umane.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
115
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.1058 sec - PID: 7141