14

"Ieri, după slujba de seară, tirul a fost reluat de pe muntele Karachun. Catedrala noastră, a Sfantului Alexandru Nevsky, s-a aflat chiar sub el. Cu siguranță, el a vizat biserica.

Magazinul Mayak este situat la câțiva metri de ea. Obuzul a atins acoperișul, iar un colț al clădirii a fost distrus. Mulți copaci au fost rupti in stația de cale ferată, cablurile au fost rupte. Nu putem înțelege ce urmaresc cu tirurile acestea și ce au încercat să realizeze", a declarat parohul Bisericii Sfantul Alexandru, protopopul Nikolay Fomenko, citat de serviciul de presă al Eparhiei de Slaviansk.

Potrivit acestuia, nu au existat oameni raniti. Proiectilul a ras acoperișul turnului clopotnita.

"Magazinul este doar un punct comercial, nu exista sedii sau posturi de gardieni in jur. Sunt sigur că au vizat biserica: obuzul a ajuns între cupola centrală și turnul-clopotniță. Este un nou miracol! Sfantul Alexandru din Neva a salvat altarul", a spus preotul.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
67
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.08642 sec - PID: 30174