7

Ucraina: criza naste modele

Publicat în urmă cu 4 ani, în Lonews, de lacasuriortodoxe

Arhiepiscopul Luca de Zaporozhye a asigurat ca a acordat binecuvantare clerului eparhiei sale, pentru strângerea de fonduri in vederea achiziționarii de alimente și de tot ceea ce este necesar "pentru colegii noștri vecini ramasi fara case".

"In prezent, este un moment dificil pentru mulți dintre concetățenii noștri, sub rasunetul exploziilor, părinții și copiii lor au rămas fără adăpost, au fost forțati să părăsească lacasurile lor familiale și, încrezându-se în voia lui Dumnezeu, să caute ospitalitate și milă la compatrioții lor.

Vremea conflictuala și criza care au lovit țara noastră astăzi au demonstrat cel mai bun exemplu de milă și ne oferă o oportunitate de a reconsidera atitudinea noastră față de celalalt, intelegand ca toți suntem la fel, suntem un singur popor! 

Fondurile colectate de către credincioșii Episcopiei Zaporozhye au fost deja folosite pentru a cumpăra și a le trimite alimente compatrioților noștri nevoiași: civili pașnici ai orașului slav, care sunt lipsiți temporar de adăpost, care s-au adapostit momentan în Lavra Svyatogorsk. În acest moment, în regiunea noastră, am luat deja mai mult de 1.000 de locuitori, care sunt persoane fără adăpost și au nevoie în special de hrană și îmbrăcăminte.

Apelam la toti, din toată inima, nu doar la enoriașii Eparhiei Zaporizhia a UOC, ci la toți cetățenii din regiunea noastră, sa ofere asistență financiară fraților și surorilor lor din regiunile învecinate."

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
58
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09452 sec - PID: 9294