9

Serbia: Primul Club de Afaceri Arab, in Belgrad

Publicat în urmă cu 4 ani, în Lonews, de lacasuriortodoxe

Primul Club de Afaceri Arab s-a deschis la Belgrad și se va ocupa de legaturi intre factorii economici din țările arabe și islamice și Serbia, vizand totodata si consolidarea cooperării în domeniile cultură și turism. 

La ceremonia de deschidere a Clubului, Președintele Boris Arandjelovic a spus că acesta a fost infiintat pentru a contribui la colaborarea celor implicati in domeniul economic al Serbiei și țărilor arabe și islamice, stabilind legături de know-how (tehnologii).

Arab Business Club va juca un rol activ în schimbul de tehnologii între Serbia și țările arabe și va contribui la promovarea economiei sârbe și la afluxul de investiții în Serbia, a remarcat Arandjelovic, citat de agentia italiana Ansa.

La ceremonie, au participat mai multe persoane, printre care oameni de afaceri și diplomați sârbi și străini acreditați în Serbia.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
85
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.11518 sec - PID: 23448