8

Duma de Stat intenționează să adopte astazi, în cea de-a treia și ultima lectură, un proiect de lege care incriminează finanțarea extremismului.

Sunt adoptate modificări adecvate, pentru a consolida lupta cu extremismul, le-a declarat Serghei Narîșkin reporterilor, citat de VoR 

"Prin introducerea legislației, o persoană care finanțeaza activități extremiste se va confrunta cu până la trei ani de închisoare; în cazul în care ea s-a folosit de poziția sa oficială – până la șase ani", a declarat președintele Dumei de Stat. 

De asemenea, el a mai menționat că va fi inclusa si confiscarea proprietăților, în scopul suprimarii finanțarii activității extremiste.

Proiectul de lege modifică Codul Penal și Codul de Procedură Penală, precum și legile privind combaterea activității extremiste și combaterea terorismului.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
86
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.10525 sec - PID: 12737