7

10.000 de oameni au ieșit ieri la demonstrație în Viena, împotriva unei vizite a Premierului turc Recep Tayyip Erdogan, conform unor declaratii ale politiei.

Erdogan a fost acuzat de tendințe autocrate în țara sa de origine, iar o excursie similară în Germania, de luna trecută,  l-a supus unui tratament dur.

Ieri, el s-a adresat unei mulțimi de 6000-7000 de suporteri, pe o arena de sport din Austria, a declarat poliția, dupa cum informează AFP.

Erdogan se afla intr-un turneu in țările europene cu populații mari turcesti, înainte de a participa la cursa pentru președinție, în luna august.

Alti 10.000 de oameni au urmărit discursul său, pe un ecran mare. în afara locului de desfășurare.

Guvernul Austriei l-a avertizat pe Erdogan la adresa comentariilor provocatoare, iar el părea să țină seama de sfat, spunand multimii: "nimeni nu are pentru ce sa se teama de noi".

Dar cu toate acestea, vizita a atras cuvinte aspre din partea ministrului austriac de externe, Sebastian Kurz, care a declarat că întâlnirea "arată în mod clar că Premierul turc a adus campania electorala in Austria și, prin urmare, a provocat tulburare".

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
54
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.11464 sec - PID: 9177