12

Consiliul Musulman din Sri Lanka i-a cerut, in urma cu o zi, Președintelui Mahinda Rajapaksa, sa interzica organizațiile extremiste care promovează ura și violența împotriva minorităților din țară.

Grupul a ajuns la aceasta solicitare, ca urmare a atacurilor budiste de duminică, asupra comunității musulmane din Aluthgama, în care au murit patru persoane.

"Suntem de părere că este necesar și urgent ca climatul de impunitate care le-a permis acestor grupuri să acționeze până acum, să fie contestat", se arata intr-o declarație a grupului musulman.

Acesta a mai cerut guvernului sa actioneze, "pentru a restabili și a sprijini statul de drept în această țară", aratand că "este necesar ca o cultură a respectului fata de toleranța etnică și religioasă – parte din moștenirea bogată și veche a acestei țări – să fie aprobata și încurajată la cel mai înalt nivel".

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
142
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.12281 sec - PID: 8381