31

Sute de copii au fost răpiți din Africa și trimisi în Marea Britanie, pentru ritualuri teribile de vrajitorie Voodoo, conform unui raport al ONU care ii cerea Londrei să își intensifice lupta împotriva acestui flagel. 

"Suntem îngrijorați de rapoartele conform carora sute de copii au fost răpiți din familiile lor din Africa și traficati în Marea Britanie, în special în Londra, pentru ritualuri religioase", a declarat Kristen Sandberg, șef al Comitetului ONU pentru Drepturile Copilului. 

Poliția Britanică a raportat înregistrarea a zeci de cazuri, în ultimii zece ani, de copii care s-au confruntat cu tortură și abuz, ca parte a unor asa-zise ritualuri de vrăjitorie, relateaza AFP. 

"Ei le numesc ritualuri voodoo, dar sunt, totodata, violuri si abuzuri sexuale. Numărul condamnărilor este extrem de scăzut. Există rapoarte, in continuare, conform carora cetățenii din Regatul Unit, inclusiv unii infractori condamnati pentru abuz sexual, constituite organizatii de caritate sau călătoresc în străinătate, pentru a abuza sexual de copii", a declarat Sandberg.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
73
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09883 sec - PID: 22520