15

In ziua de 15 iunie, creștinii ortodocși din Minsk, Belarus (foto: Catedrala din Minsk), au luat parte la celebrarea "Zilei Internationale a Tatălui". Aceasta sarbatoare, care are loc în a treia duminică a lunii iunie, în mai mult de 50 de țări ale lumii, câștigă popularitate în Belarus.

Profesorul la Universitatea de Stat din Belarus, Serghei Kirpich, a anuntat organizarea de cursuri tematice, la Centrul de Carte Ortodoxa, pentru părinți și pentru cei care vor deveni părinți în viitorul apropiat.

El considera ca restabilirea autorității familiei tradiționale, este factorul esențial in rezolvarea problemelor sociale și economice într-un mod adecvat și eficient.

Acesta a explicat: "Istoria omenirii este de neconceput fără ideea de familie. Familia este prima școală de conștiinciozitate, sacrificiu, devotament față de Dumnezeu și de alte persoane. Astăzi, nu mai avem ierarhia nici în familiile noastre, ideea de paternitate a fost deteriorata și târâta in noroi. Noi incalcam poruncile creștine esențiale. Și, dacă nu vom asculta Scriptura, nu vom trăi fericit. Paternitatea, maternitatea și copilăria trebuie să fie mai importante decât investițiile, modernizările și inovațiile. Doar daca vom avea o poziție spirituală și morală matură și o înțelegere corectă a ceea ce reprezinta o familie, vom putem rezolva problemele sociale și economice ale vieții noastre, într-un mod productiv și eficient".

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
207
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.10924 sec - PID: 8027