14

Luxemburgul a adoptat, miercuri, o lege noua care accepta casatoria intre persoane de același sex și le da acestora dreptul la adopție. 

Camera Deputaților a votat cu o majoritate covârșitoare, de 56 la 4, pentru legea care va intra în vigoare la începutul anului viitor. 

"Aceasta este o zi fericită pentru Luxemburg și pentru cei care favorizează drepturile egale pentru toți, indiferent de orientarea lor sexuală sau identitatea de gen", a declarat Boris Dittrich, director al programului Human Rights Watch al drepturilor LGBT, citat de presa internațională. 

Luxemburgul s-a alăturat, acum, altor 16 țări care au trecut deja o lege care permite căsătoria între persoane de același sex, printre care se afla Olanda, Brazilia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Marea Britanie, alaturi de alte 19 state ale SUA.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
102
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.10836 sec - PID: 13811