7

Muzeele Vaticanului isi vor instala un nou sistem de încălzire, ventilație și de aer condiționat pentru Capela Sixtină, special conceput pentru a răspunde provocărilor legate de protejarea capodoperelor lui Michelangelo, împotriva deteriorării.

Se asteapta ca noul sistem sa fie instalat și sa functioneze in cel de-al treilea trimestru al anului 2014.

Noul sistem, care înlocuiește un sistem portant instalat la începutul anilor 1990, este proiectat pentru a avea o eficiență de pana la două-trei ori mai mare decat cea a sistemului anterior. 

Soluția de inginerie personalizata foloseste tehnologii de economisire a energiei, precum și metode pentru a minimiza zgomotul și a limita mișcarea aerului în jurul frescelor. 

In plus, United Technologies Corp (UTC) se va ocupa de protecția și siguranța operelor de artă, spațiilor și vizitatorilor Muzeelor Vaticanului, prin implementarea de noi tehnologii de securitate, conform radioului Vaticanului. 

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
122
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09179 sec - PID: 28731