12

Papa Francisc si-a încheiat o călătorie de o zi în regiunea sudica italiană Calabria, cu cuvinte puternice împotriva mafiei calabreze, numind-o "adoratoare a diavolului și disprețuitoare a binelui comun".
 
"Cei care, în viața lor, au ales aceasta cale a raului, cum ar fi mafioții, nu se afla în comuniune cu Dumnezeu, ci sunt excomunicati", a spus el, in aplauzele celor prezenti. Papa a făcut aceste declarații sâmbătă, în timpul Messei din orașul mic Sibari.
 
La Messa (Liturghie catolica) au participat 200.000 de credincioși. Vizita Papei în regiunea marcată de violență și corupție și renumita pentru activitatea mafiei, a fost extrem de asteptata de către localnici.
 
În predica sa, Papa a vorbit despre relele care pot apărea, atunci când adorarea lui Dumnezeu este inlocuita de adorarea banilor.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
144
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.14012 sec - PID: 7587