11

Președintele iranian Hassan Rouhani a avertizat, ieri, că statele musulmane care direcționează petrodolari catre luptătorii sunniți jihadisti, care provoaca haos în Irak, vor deveni următoarea țintă a acestora.

Rouhani nu a numit nicio țară, dar oficialii și mass-media, în special Iranul siit, au lăsat să se înțeleagă că insurgenții din Statul Islamic Irak și Levant (ISIL) ar fi sprijiniti financiar și militar de Arabia Saudită și Qatar. 

"Sfătuiesc țările musulmane care sprijină teroriștii cu petrodolarii lor, sa se opreasca", a declarat Rouhani, conform AFP. 

"Mâine veti fi tinta acestor teroriști sălbatici. Spălați-vă pe maini, de crime si de uciderea musulmanilor", a adăugat el.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
161
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09218 sec - PID: 6844