58

Mărul a vorbit! O icoană făcătoare de minuni a Sfintei Irina de Chrysovalantou a fost descoperita în Valsamata, Kefalonia, Grecia, conform unui raport al publicatiei grecesti InKefalonia 

Mărul a vorbit și a dezvăluit secretul aflat la radacinile sale! O istorie cu adevărat frumoasă a luat nastere cu câteva zile în urmă, în exteriorul Bisericii din Valsamata, Kefalonia. 

"În cadrul unei actiuni de plantare de copaci, a fost descoperita o icoana sfanta a Sfintei Irina din Chrysovalantou", a declarat preotul bisericii, părintele Xenophondas Zarkadas, continuand: "a fost descoperita atunci cand echipa care se ocupa de plantarea copacilor s-a hotarat sa transplanteze un mar mic în creștere. Între rădăcinile acestuia, insa, a fost descoperit un pachet, în care a fost înfășurata cu grijă icoana Sfintei Irina din Chrysovalantou".

Parintele Xenophondas a mai declarat: "Icoana nu este foarte veche, dar este datata undeva în a doua jumătate a secolului trecut. Acesta este, evident, pictata de o femeie. Este frumoasa și scrie pe ea: Sfanta Irina din Chrysovalantou".

Un membru al consiliului bisericesc, domnul Dimitris K, a marturisit ca a avut, la randul sau, un vis profetic, patru zile la rand, in care vedea partea din spate a bisericii, unde a fost gasita icoana. 

Preotul a adaugat: "Este cu totul nesemnificativ cât de veche este icoana, dar ceea ce este interesant, este faptul că, in mod spectaculos, icoana a decis să se dezvăluie sub pomul preferat al sfintei, mărul!". In galeria media a articolului de fata (www.lacasuriortodoxe.ro) puteti vedea un material video pe aceasta tema.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
357
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.13008 sec - PID: 3505