12

Peste 3600 de antichități au fost returnate Bulgariei, după o operațiune a Agenției de Stat pentru Securitate Națională (DANS) și a poliției italiene. 

Operațiunea a împiedicat vânzarea antichităților la o licitație din Verona, conform rapoartelor Radioului Național Bulgar. Aceasta a fost realizata după o anchetă care a durat mai multe luni. 

Sondajele aratasera ca bulgarii se bucură, de mai multi ani, de reputația uneia dintre cele mai mari piețe din Europa, pentru comerțul de antichități, pentru Italia. 

Cinci persoane au fost arestate în Bulgaria, conform publicatiei Novinite, ca parte a operațiunii comune, iar locuintele acestora au fost perchezitionate, precum și sediile dealerilor cu care aveau legatura cu ele. Autoritățile au dscoperit o cantitate mare de antichități stocate ilegal și un numar mare de documente. 

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
77
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.10235 sec - PID: 22878