31

Eparhia ortodoxa de Ras și Prizren a reactionat, in aceste zile, in urma profanarii noii biserici ortodoxe din Pristina (Kosovo), conform unui raport al Serviciului specializat in producutia video si transmisiuni live, LiveCamera media PRODUCTION

Intr-un comunicat, se arata: "Episcopia de Ras și Prizren, din Kosovo, condamnă în termenii cei mai fermi recenta profanare a bisericii neterminate "Hristos Mântuitorul" din Pristina. 

Cântăreață kosovara Era Istrefi a filmat si postat pe YouTube o piesa proprie, intitulata "E dehun", în care dansează pe jumătate goala în interiorul lacasului ortodox din Pristina. 

În afară cantaretei mentionate, alte personaje participa, alaturi de ea,  la o coregrafie demonică și hulitoare, cântand pe jumătate goale în interiorul bisericii". In galeria media a articolului de fata (www,lacasuriortodoxe.ro), poate fi vizionat videoclipul.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
201
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.1005 sec - PID: 8150