10

Programe ortodoxe de televiziune, in autobuze

Publicat în urmă cu 4 ani, în Lonews, de lacasuriortodoxe

Emisiunile unui canal tv ortodox vor fi difuzate în autobuzele din Khabarovsk, în Extremul Orient Rus, dupa cum informeaza serviciul specializat in productia video si transmisiuni in direct, LiveCamera media PRODUCTION

Transportul public din Khabarovsk pune la dispozitia calatorilor sai un nou canal de știri TV, dedicat vieții ortodoxe din regiune. 

Departamentului de știri al Eparhiei Khabarovsk a fost cel care a elaborat proiectul de televiziune ortodoxa. În autobuzele aflate pe cele 10 linii importante din oraș, vor fi instalate monitoare video, pe care vor fi difuzate informații: texte, fotografii, știri din eparhia Bisericii Ortodoxe Ruse, dicționar biblic. 

Emisiunile vor fi reînnoite în fiecare săptămână. Un astfel de sistem ii permite Eparhiei sa aiba o rezonanță larga privind evenimentele eparhiale, atragand voluntari și participanți pentru proiectele culturale și sociale sau in lucrarea misionară în rândul enoriașilor.

Instalarea televiziunii este programată pentru sfârșitul lunii iulie.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
122
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.10454 sec - PID: 662