15

Duminica trecuta, Sanctitatea Sa Patriarhul Ecumenic Bartolomeu a oficiat Sfanta Liturghie in biserica istorică a Sf. Ioan Botezătorul din Eumorphochorio, in regiunea Cappadocia a Turciei, alaturi de episcopii Dionysios al Sinadei și Nichifor de Amorion.

În seara precedentă, Patriarhul Ecumenic Bartolomeu a prezidat slujba Vecerniei, la Biserica Sfintilor Constantin și Elena din Sinasos. 

Anterior, Patriarhul Ecumenic a efectuat o vizita in Atena (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe). In cadrul galeriei media a articolului de fata, puteti vedea mai multe fotografii surprinse cu aceste ocazii.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
144
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09527 sec - PID: 15098