18

Patriarhul Ioan X Yazigi al Antiohiei și al întregului Răsărit, din Biserica grec-ortodoxă, a facut apel la forumurile internaționale ramase "surde", pentru a marturisi si a informa despre ceea ce se întâmplă în Siria: acte de răpire și de sacrilegiu impotriva lucrurilor sfinte. 

Patriarhul a vorbit, în cadrul ceremoniei de deschidere a conferinței Antiohiene din Beirut, facand apel la comunitatea internațională, pentru ca aceasta sa rezolve problema tuturor celor rapiti in Siria (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), printre care se afla si cei doi episcopi, Ioan Ibrahim și Paul Yazigi. 

"Fiecare suflet care a fost victimă a terorismului și a violenței, provoacă durere și tristețe inimilor noastre", a spus Patriarhul Yazigi.

Totodata, acesta s-a mai referit la originea adânc înrădăcinată a creștinilor din regiune, adăugând că acestia vor rămâne în țara, în ciuda tuturor condițiilor.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
136
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.11192 sec - PID: 14356