12

Va propunem spre vizionare si votare, un nou film ce se integrează în tematica Festivalului de film scurt „FAO 2014”: „Muzeul Tiparului Târgoviște”. Filmul este unul de scurtă durată, este realizat de Ecaterina Țarălungă și a fost înscris în concurs în data de 18 iunie 2014.

Acesta a fost evaluat și acceptat de organizatorii Festivalului.

Filmul este realizat prin îmbinarea elementelor vizuale cu cele de sunet și text pentru o mai bună înțelegere a conținutului. Muzeul tiparului și al cărții românești din Târgoviște este deschis publicului larg, din data de 11 mai 1967, pe strada Justiției, nr. 5. Casa în care este organizat muzeul este opera marelui domnitor și sfânt, Constantin Brâncoveanu, care a ridicat-o pentru fiica sa, Safta, căsătorită cu Iordache Crețulescu. Ca împărțire, muzeul este compus din cinci săli în care este înfățișată istoria tiparului de pe teritoriul României, între anii 1506-1830, precum și cartea românească din sec. XIV-XIX.

Contribuția filmului în a evidenția rolul deosebit de important al domnitorului Constantin Brâncoveanu pentru istoria poporului român, este una evidentă.

Va invitam sa vizionati si sa votati in mod corespunzator si acest film, la adresa: http://fao2014.livecamera.ro/film/dupa-tip/documentar/138-muzeul-tiparului-targoviste.html.

Vă reamitim că până în data de 31 august 2014, puteți înscrie în concurs filme pe care le-ați realizat sau le puteți realiza, dacă acestea respectă una sau mai multe dintre temele festivalului. Echipele tehnice puse la dispoziție de organizatori și de Serviciul specializat Live Camera media PRODUCTION vă stau la dispoziție cu sfaturi și soluții tehnice sau alte argumente în acest sens.

Drd. Marius Bogatu

Reprezentant PR. FAO 2014 – Filmul Anului Ortodox

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
74
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.16644 sec - PID: 32352