14

Bucuria lui Meriam Yahya Ibrahim, femeia creștină sudaneza care a fost condamnata la moarte pentru credința ei, s-a dovedit a fi de scurtă durată. 

Ea a fost arestata din nou, după eliberarea din închisoare. La o zi dupa știrile legate de elibarea sa din închisoare, femeia creștină sudaneza si-a facut din nou aparitia in mass-media, fiind iar arestata, potrivit unor rapoarte.

Nu este prima dată când Ibrahim ajunge in inchisoare, după eliberare. Potrivit unui raport al CNN, Ibrahim a fost arestata, de aceasta data, pe aeroport, după eliberarea sa din închisoarea pentru femei, Omdurman, in timp ce incerca sa părăseasca Sudanul. Ibrahim se afla pe aeroportul din capitala Sudanului, Khartoum, împreună cu soțul ei, Daniel Wani, care este cetățean american, și cu cei doi copii, unul dintre copii nascandu-se în timpul șederii ei în închisoare (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Wani a declarat, pentru CNN, că au fost reținuți și interogați la sediul securității naționale, din Khartoum. The Telegraph a raportat că familia a fost reținuta din cauza problemelor legate de documente, iar Ambasada Statelor Unite ale Americii încearcă să rezolve problema.

Ibrahim urma să fie executata, pentru că a refuzat să renunțe la Creștinism, in Sudanul islamic.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
77
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09634 sec - PID: 23189