12

Rusia vrea sa solicite interzicerea exporturilor de petrol, din zonele controlate de grupurile teroriste din Irak si Siria.

Rusia lucreaza la un proiect de declarație în cadrul Consiliului de Securitate al ONU, care vizează prevenirea vanzarii de petrol de catre grupurile teroriste care controleaza arii intinse de teren cu petrol din Siria și Irak pentru a-si finanța activitățile lor – conform unei declaratii a Ministrului de Externe Serghei Lavrov, facuta ieri. 

"În ceea ce privește vânzările de petrol din Irak si Siria, din teritoriile confiscate de opoziție, aceste teritorii sunt dominate de extremiști, ca si alte zone, din anumite țări, care sunt controlate de grupuri teroriste locale. Deci, orice exporturi de petrol din aceste regiuni, inseamna un serios risc de finanțare a actelor de terorism", a spus Lavrov, citat de radioul Vocea Rusiei.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
77
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.07909 sec - PID: 29600