12

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Sârbe (SPC) a emis Ordinul Sfântului Rege Milutin al Republicii Srpska (RS), pentru Presedintele Milorad Dodik și pentru regizorul, actorul si muzicianul Emir Kusturica. 

Patriarhul Irineu al SPC a declarat, în Andricgrad, sâmbătă, că ordinul a fost atribuit, lui Dodik și Kusturica, la propunerea Episcopul Grigorie de Zahumlje-Herțegovina și Litoral. 

Conform rapoartelor din presa locală, Patriarhul a declarat ca Dodik a fost decorat cu acest ordin, pentru iubirea sa deosebita fata de Sfânta Biserică, pe care și-a exprimat-o printr-o asistență altruista privind construcția Bisericii Sfantul Lazăr din Andricgrad. 

Ordinul Sfântului Milutin i-a fost acordat lui Kusturica, de asemenea, pentru promovarea continua a valorilor tradiționale, deosebit de pronunțata mai ales in ce priveste construcția unor biserici in Mokra Gora și Andricgrad – informeaza agentia sarbeasca Tanjug, citata de Serviciul specializat in transmisiuni in direct si productie video LiveCamera media PRODUCTION.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
188
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.08171 sec - PID: 8371