12

Ieri, 29 iunie 2014, în Bois-Salair, Franta, a sosit o particica din vesmantul care a acoperit moaștele recent descoperite ale Sfantului Iustin Popovici, unul dintre cei mai mari teologi ortodocși ai vremurilor noastre.

Exhumarea sfintelor moaste a avut loc joi, 12 iunie (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe si video), iar o Sfanta Liturghie solemna a fost oficiata pe 14 iunie, la sărbătoarea sfântului, in Mănăstirea Celije, situata la o sută de kilometri de Belgrad (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe si foto).

Cu ocazia aducerii vesmantului, o Liturghie a fost oficiata ieri, in Mănăstirea Nașterii Preafintei Nascatoare de Dumnezeu, în Bois-Salair.

Sărbătoarea a fost amplificată de prezența Arhimandritul Placide, starețul mănăstirii Sfantul Antonie cel Mare, și Arhimandritul Simeon, starețul Mănăstirii Sfantul Siluan.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
121
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.11997 sec - PID: 28615