10

Primarul Romei, Ignazio Marino, și conducerea casei de moda Fendi au declarat deschise lucrarile de restaurare a unuia dintre punctele cele mai emblematice ale orasului: Fontana di Trevi. 

"Speram sa definitivam renovarea acestui punct de reper prețuit al orasului, în toamna anului 2015", a declarat Marino, conform agentiei italinesti ANSA. 

Apa a fost drenata, pentru procesul de renovare, care se asteapta sa dureze un an și jumătate. 

Anul trecut, oficialii din cultura aprobasera o schemă controversata de restaurare a Colosseumului, cu 25 de milioane de euro. 

Fontana di Trevi a fost construită între 1732 și 1762, pe un apeduct roman antic. În fiecare an, milioane de turisti din intreaga lume trec pe la fantana, pentru o fotografie sau pentru a arunca o monedă peste umăr, pentru ca o legenda ii asigura ca se vor mai intoarce la Roma. 

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
79
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.0889 sec - PID: 12669