12

Ministrul Educației și Culturii din Cipru, Costas Kades, a subliniat relațiile strânse între Cipru și Rusia și intre Bisericile Ortodoxe din cele două țări, vorbind în timpul celei de-a 21-a Adunări Interparlamentare a Ortodoxiei (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe). 

Adunarea Interparlamentară a Ortodoxiei și-a exprimat îngrijorarea privind problema Ciprului. 

Potrivit unui anunț oficial facut în timpul Adunării, sub titlul "Democratie Parlamentara – Creștinism – Ortodoxie: valori și concepte", a fost exprimata marea îngrijorare privind divizarea, din prezent, a Ciprului. Acesta a subliniat, de asemenea, convingerea că aderarea Ciprului la UE va juca un rol important în eforturile găsirii unei soluții viabile la problema Ciprului. 

În același timp, Adunarea a subliniat necesitatea gasirii unei soluții la problema, care ar trebui să se bazeze pe rezoluțiile ONU relevante și pe acordurile la nivel înalt. 

În intervenția sa în cadrul Adunării, Kades a subliniat că Ortodoxia are un rol important de jucat în găsirea de soluții la o serie de probleme. 

Într-o ceremonie care a avut loc la Muzeul de Istorie din Moscova, Kadis a semnat alaturi de omologii sai din Federația Rusă, Grecia, Armenia și Liban, o declarație comună, prin care se recunoaște că funcționarea Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei și cooperarea cu alti factori politici și culturali, sunt substanțiale și benefice pentru înțelegere intre oamenii din întreaga lume. 

Mai multi membri ciprioti ai Parlamentului au reprezentat Camera Reprezentanților în Adunare.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
53
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.08856 sec - PID: 29883