10

Un tribunal francez a decis să evacueze activistele organizatiei "feministe" FEMEN  dintr-o clădire a suburbiilor Parisului, pe care au folosit-o drept sediu, relateaza AFP. 

Hotărârea Curții prevede că clădirea întreprinderii de purificare a apei, din comuna Clichy, din Paris, ar trebui să fie eliberata imediat. În plus, activistele ar trebui să achite datoriile pentru energie electrică, care se ridică la 7.400 de euro. 

Activistele nu intenționează să se opună evacuării. Ele vor căuta o altă clădire în loc, conform Innei Shevchenko, șefa Femen.

"Vom ocupa o biserică din Paris sau chiar Hôtel de Ville (clădirea administrației locale a orașului). De ce nu?", a spus Shevchenko.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
158
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.12613 sec - PID: 7748