10

Ambasadorul Elveției în Rusia, Pierre Helg, a mulțumit Bisericii Ortodoxe Ruse, pentru asistență în eliberarea observatorilor Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) în Ucraina (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), conform Departamentului Patriarhiei Moscovei pentru Relațiile Externe.

Ambasadorul Helg a declarat, într-o scrisoare către președintele departamentului, Mitropolitul Illarion, că Biserica Rusă a jucat un rol nobil în eforturile stabilirii unei paci durabile în Ucraina.

Ambasadorul și-a exprimat, de asemenea, recunoștința față de Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Kirill I, și Mitropolitul Mercurie care a fost persoana de contact în acest caz important. 

Observatorii internaționali au fost eliberati, in aceste zile, iar Ministerul Rus de Externe a declarat ca eliberarea acestora a devenit posibila, in mare parte, datorita unui apel personal al Patriarhului Kirill, de eliberare a acestora.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
73
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.10849 sec - PID: 21897