10

Autoritățile federale din Denver au arestat o femeie, acuzand-o de acordarea de sprijin material insurgenților islamiști care luptă cu guvernele din Siria și Irak, precum și de conspirație in comiterea de infracțiuni împotriva Statelor Unite, au declarat, ieri, oficialii.

În conformitate cu o plângere penală depusă la US District Court din Colorado, Shannon Maureen Conley, născuta în 1996, a participat la pregătirea militară a Exploratorilor Armatei SUA, la inceputul acestui an, înainte de a încerca să zboare în Siria pentru a se intalni cu un co-conspirator identificat doar ca YM, conform Reuters, citat de VoR.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
64
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.08552 sec - PID: 12371