7

Episcopul catolic auxiliar Eusebio Elizondo din Seattle, președinte al Conferinței Americane a Comitetului Episcopilor Catolici privind Migrația, a solicitat administrației Obama, ieri,  să-și reconsidere o cerere propusa Congresului, de accelerare a repatrierii copiilor neînsoțiți care fug de violențele din America Centrală. 

Legislația actuală le permite copiilor din aceste țări sa rămâna în țară, până cand cererea de azil sau de ajutor pentru imigranți este validata de către un judecător de imigrație. 

"Este o populatie foarte vulnerabila, care a fost vizata de către rețelele crimei organizate din America Centrală", a spus Episcopul Elizondo. "A-i reda acestor elemente criminale, fără o judecare corectă a cazurilor lor, este de neconceput". 

"Este nevoie de o cooperare de ambele parti, pentru a ne asigura că acești copii sunt protejati", a spus Episcopul Elizondo.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
65
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.08595 sec - PID: 27960