14

O încercare de contrabandă cu 70 de kg de antichități a fost împiedicată, printr-o operațiune comună a Agenției de Stat pentru Securitate Națională a Bulgariei, a Ministerului de Interne și Agentiei Vamale. 

Artefactele au fost confiscate dintr-un vehicul cu numar de înregistrare bulgaresc, la punctul de control Vidin – Podul Dunării. 

Transportul de obiecte de importanță culturală și istorică, includea diferite obiecte din metal galben și alb, argint, bronz, plumb, cupru, ceramică, oase datand din antichitate, din epoca romană, Evul Mediu și Renaștere – un total de 23.915 monede, inele, bratari, cercei, margele, lanturi, medalioane, plăci cu inscripții latine, instrumente medicale.

În acțiunile de investigare ulterioare, efectuate pe teritoriul orașului bulgar Burgas, conform publicatiei Novinite, au fost găsite și confiscate mai mult de 13.354 de monede cu o greutate totală de 30 de kg.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
115
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09507 sec - PID: 30844