15

Calmul a revenit in centrul Hong Kong-ului, joi, după o serie de proteste din partea a sute de mii de demonstranți, care au ieșit în stradă, cerând o mai mare democrație in fostul teritoriu britanic.

Protestatarii au cerut autorităților "de la Beijing, sa respecte promisiunile făcute în Legea Fundamentală – normele stabilite pentru reglementarea teritoriului, atunci când a fost returnat conducerii chineze, în 1989. 

Acestea includ dreptul la vot universal și alegerea directă a directorului executiv care conduce autoritatea de guvernare a teritoriului.

Biserica a chemat, cu aceasta ocazie, la dialog si democratie.

Hong Kong-ul este o regiune administrativă specială a Republicii Populare Chineze. Hong Kong-ul detine un teren de 1104 km2 și o populație de peste șapte milioane de oameni, fiind una dintre zonele cele mai dens populate din lume.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
74
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.10464 sec - PID: 32317