14

Arhiepiscopul Iosif a fost ales, ieri, Arhiepiscop de New York și Mitropolit al Întregii Americi de Nord, de către Sfântul Sinod al Antiohiei, reunit la Balamand, Liban (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe)

IPS Mitropolit Iosif a fost hirotonit ca episcop, pe 30 iunie 1991, in Catedrala Sfanta Maria din Damasc, după mai mulți ani de slujire ca diacon și preot. Înalt Prea Sfinția Sa s-a născut în Damasc, Siria, în 1950. IPS a fost hirotonit cu titlul, Episcop de Katana, în Siria, și a slujit ca asistent patriarhal și secretar al Sfântului Sinod al Antiohiei. În 1995, el a fost trimis de către Patriarhul Ignatie, in America. Aici, Episcopul Iosif a fost însărcinat cu raspunderea Cancelariei Coastei de Vest, de către Mitropolitul Philip. 

După ce statutul de auto-guvernare a fost acordat Arhiepiscopiei, Episcopul Iosif a fost înscăunat, în Catedrala Sfantul Nicolae, de catre Mitropolitul Philip, ca prim episcop al Episcopiei de Los Angeles și de Vest, pe 12 septembrie 2004.

Pe 11 decembrie 2011, la Biserica Adormirii Maicii Domnului din Mănăstirea Patriarhală a Maicii Domnului din Balamand, în Liban, Patriarhul Ignatie l-a ridicat pe Episcopul Iosif la rang de Arhiepiscop.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
58
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.09392 sec - PID: 12371