27

Crestini persecutati si in China

Publicat în urmă cu 4 ani, în Lonews, de lacasuriortodoxe

O casa de rugaciune crestina din sudul Chinei a povestit ca aproape tot personalul sau a fost reținut – aparent ca razbunare pentru mobilizarea cesteia. 

Biserica Liangren din Guangzhou, din provincia Guangdong, sustine că aceasta a suferit persecuții intense, de luni de zile, din partea oficialilor. 

Biserica spune, conform Release International, că persecuțiile au început atunci când două surori din Biserica Liangren, Chen Jie și Mo Xiliu, au fost arestate de către oficialii din orașul Liuzhou din Guangxi, unde au fost trimise pentru mobilizare și infiintarea de biserici. 

Liangren povesteste că mai multe grădinițe și întreprinderi legate de Biserică au fost percheziționate sau închise, provocând dificultăți financiare severe. 

In data de 23 iunie, oficialii au percheziționat casa Bisericii Evanghelice Ma Jiawen, în absența membrilor sai. Ei au arestat-o pe Li Jiatao, lăsând doi copii mici singuri în casă. Un alt membru al Bisericii, Huang Qiurui, a fost, de asemenea, arestat. Ambii au fost arestati în baza acuzațiilor false de "operațiuni si afaceri ilegale", de catre oficialii Liuzhou.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
104
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.10066 sec - PID: 10053