7

Partidul Naționalist Ataka, din Bulgaria, a condamnat planificata parada homosexualilor din Sofia: Sofia Pride 2014, care are loc astazi, conform agentiei bulgaresti Novinite.

Naționaliștii au susținut că evenimentul a fost sugerat de "forțe din afara" și ca este "străin pentru tradițiile naționale și morale". 

Partidul a remarcat si faptul că, în fiecare an, înainte și în timpul "marșului pentru drepturile homosexualilor", societatea a fost tulburata de comportamentul organizatorilor și al participanților, care "demonstrează în mod deschis nelegiuirile, pe străzi, perversiunile sexuale și decaderile morale". 

Ataka a mai remarcat, de asemenea, ca este îngrijorat de ideile promovate de activiștii pentru drepturile homosexualilor, cum ar fi legalizarea căsătoriei intre persoane de acelasi sex și a adoptiilor de catre homosexuali. 

Ei au numit parada, un atentat la morala publică și un pericol pentru valorile tradiționale bulgărești. 

Sofia Pride 2014 a fost, inițial, planificată pentru 21 iunie, dar a fost amânată din cauza perioadei de doliu stabilita pentru victimele inundațiilor.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
126
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.08301 sec - PID: 31017