8

   Un nou film de scurt metraj a fost înscris în Festivalului „Filmul Anului Ortodox – FAO 2014”. Documentarul, intitulat "De 5 ani…", a fost realizat de Biroul Media al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, în colaborare cu Agenția de știri Lăcașri Ortodoxe, și a intrat în competiție începând cu data de 1 iulie 2014, fiind încadrat în tema: "20 de ani de slujire arhierească în Episcopia Sloboziei și Călărașilor (temă locală, propusă de Episcopia Sloboziei și Călărașilor). Vizionarea filmului durează aproape 30 de minute.

   "De 5 ani…" și-a propus, pe de o parte, să facă cunoscută publicului evoluția zonei Bărăganului de-a lungul timpului și, pe de altă parte, să prezinte urcușul duhovnicesc al zonei, din ultimii 20 de ani – de când a fost înființată Episcopia Sloboziei și Călărașilor – în general, iar în particular – cei 5 ani de slujire arhierească ai Întâistatatorului Eparhiei, Preasfințitul Părinte Vincențiu. Ostenitorii eparhiali, precum și cei implicați în viața Bărăganului au văzut, în acest film, și o bună ocazie, de a ura "La mulți ani!" Episcopului Vincențiu, la împlinirea a 5 ani de când a fost numit în fruntea eparhiei, prezentarea filmului fiind (prin acest "complot") un element de reală surpriză, pentru Ierarhul locului, în ziua aniversarii.

   Vă invităm să vizionați și să votați acest nou film, la adresa: http://fao2014.livecamera.ro/film/dupa-tip/documentar/197-de-5-ani.html.

   Vă reamitim că, până în data de 31 august 2014, puteți înscrie în concurs filme pe care le-ați realizat sau le puteți realiza, dacă acestea respectă una sau mai multe dintre temele festivalului. Echipele tehnice puse la dispoziție de organizatori și de Serviciul specializat Live Camera media PRODUCTION vă stau la dispoziție cu sfaturi și soluții tehnice sau cu alte argumente în acest sens.

Drd. Marius Bogatu

Reprezentant PR. FAO 2014 – Filmul Anului Ortodox

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
364
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.15461 sec - PID: 3034