6

Armata ucraineană a reluat faza activă a unei operațiuni indreptate împotriva forțelor anti-guvernamentale, după ce Președintele Poroșenko (foto) a abandonat dialogul cu regiunile de Est ale țării. 

Decizia de intrerupere a armistitului de incetare a focului, a fost luată în contradicție cu poziția Rusiei și cu conducerea statelor membre ale UE, care solicitasera o soluționare politică a crizei. 

Andrei Fedorov, director al Centrului de Cercetări Politice, a declarat pentru radioul Vocea Rusiei: "Cred că, în zilele următoare, conducerea Rusiei ar trebui să adopte o anumită decizie, care sa reprezinte obiectivul Rusiei în această situație". 

"Președintele ucrainean Poroșenko a incalcat armistitiul de incetare a focului, la doar o oră de la anunțul cu privire la prelungirea armistițiului, din care rezulta ca toate partile interesate ajunsesera la un acord", a declarat pentru Vocea Rusiei Serghei Letun, un expert al Academiei Ruse de Stiinte Militare.

"UE și Rusia au demonstrat că ele nu sunt complet reprezentate independent în interiorul sistemului politic aflat la putere in Ucraina. Deci, vedem că acesta este încă sub influența unor radicali, forte așa-numite semi-fasciste, care forteaza câștigarea alegerilor prezidențiale".

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
70
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.10547 sec - PID: 11848