12

Autoritățile de la Kiev i-au arestat pe toți barbatii cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani, din orașul de sud-est al Ucrainei, Slaviansk, fara a verifica dacă acestia au fost membri ai forțelor de auto-apărare sau nu, conform unei declaratii facute ieri de Președintele Parlamentului Uniunii Republicilor Lugansk și Donetsk, Oleg Tsarev, pentru canalul de televiziune Rusia 24. 

"Peste noapte, polițiștii i-au arestat pe toti, si i-au scos din oras. Ei i-au arestat pe toti tinerii cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani, fara ca macar sa încerce să afle dacă aceștia au luat armele sau nu. Perchezitii mai sunt inca in curs de desfășurare. Ei încearcă să-i gaseasca pe cei care au ajutat in ingrijirea ranitilor", a spus acesta, conform rapoartelor TASS. 

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
79
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.08944 sec - PID: 12843