11

Doi barbati britanici, cu varste de 22 de ani (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), au pledat "vinovat" pentru acte de terorism, ieri, după ce au revenit, dupa mai multe luni, din Siria.

Prieteni din copilărie, Mohammed Nahin Ahmed Yusuf și Zubair Sarwar au recunoscut ca au petrecut opt luni în țara sfâșiată de război, luptand alături de un grup cu legaturi Al-Qaeda. 

Țările occidentale intentioneaza sa-i opreasca pe tinerii musulmani care vor să lupte în Siria, îngrijorate de faptul că acestia ar putea deveni radicali și ar reprezenta un pericol în țările lor de origine, la întoarcerea in tara (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Peste 2.000 de europeni, se estimeaza ca se afla in Siria sau ca isi planifica să călătorească acolo pentru a lupta, conform VoR.

Comentarii

Comentarii

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: LONews
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
73
pe acest site
Marchează între favoritele tale siteul LONews
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează
Trimite
Powered by InterChat

π 0.08105 sec - PID: 27963